Wooncomfort
onder uw dak?
Onze hoogste prioriteit.

Deze tekst is onzichtbaar, maar nodig om de knop te laten zien.

Dakinspectie vragen

Daktec Bewust Groen voor particulieren

Met een  groendak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op uw huis. Onze groendak-experts voorzien uw woning, aanbouw, carpoort of tuinhuisje van hoogwaardige sedum. Klaar om uw woning te verduurzamen? Daktec Bewust Groen staat klaar om dit met u te realiseren.

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij 10 jaar* dakgarantie bij groendaken. Eerst een dakinspectie laten uitvoeren of het dak voorzien van nieuwe dakbedekking? Ook hierin staat Daktec voor u klaar!

Aanleg en vervanging

Daktec voorziet uw uitbouw, garage of overkapping van een hoogwaardig nieuw dak.

Als specialist verwerken wij bitumineuze, kunststof en EPDM dakbedekkingen van gerenommeerde leveranciers. U krijgt dan ook altijd 10 jaar kwaliteitsgarantie op al onze dakbedekking.

Overweegt u zonnepanelen, een daglichtoplossing of een sedumdak? Maak dan gebruik van onze expertise en ons netwerk. Daktec ontzorgt u van idee tot oplevering.

Onderhoud en renovatie

Regelmatig onderhoud en tijdige dakrenovatie voorkomt vervelende ongemakken zoals lekkage en schade. Verzeker uzelf van uw wooncomfort en vertrouw op de expertise van Daktec.

Is uw dakbedekking toe aan renovatie? Wij staan u met raad en daad bij. Tijdens een dakrenovatie kan de isolatie van uw dak worden verbeterd, waardoor u minder stookkosten heeft en een comfortabeler binnenklimaat heeft. Ook passen wij hoogwaardige moderne materialen toe zodat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd.

Home Particulier