Samenwerkingen met bouwbedrijven, onze hoogste prioriteit.

Bouwbedrijven

U zoekt een leverancier voor het aanleveren en leggen van groendaken, zoek niet verder! Bij Daktec Bewust Groen bent u aan het juiste adres. Daktec Bewust Groen is de expert op het gebied van groendaken. Vanuit onze vestigingen in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk kunnen wij uw opdrachten aannemen. Een afspraak inplannen om de mogelijkheden door te bespreken? Neem contact op met onze groendakspecialist via 085 – 760 52 42 of mail naar bewustgroen@daktec.nl.

Samenwerken met Daktec Bewust Groen

Daktec Bewust Groen is onderdeel van Daktec. Daktec is voornamelijk specialist op het gebied van platte daken. Onze vestiging in Meppel is ook gespecialiseerd in onder andere pannendaken. Daktec staat voor – visie toevoegen -. En is een betrouwbare partner op het gebied van groendak aanleggen.

Daktec opereert zowel in de zakelijke- als particuliere markt, en voorziet alles van garage tot bedrijfshal met zorg van een hoogwaardig groendak. Kwaliteit staat bij ons voorop. U krijgt dan ook bij Daktec altijd 10 jaar* kwaliteitsgarantie op uw nieuwe of gerenoveerde dak.

Leverancier sedumdaken

Daktec Bewust Groen is uw partner op het gebied van groendaken. U kunt samen met onze groendakspecialisten kijken naar de opties voor het aanbrengen van groendaken. Of het nu gaat om een schuurtje, uitbouw of nieuwbouwhuis, wij zorgen ervoor dat de straat groen kleurt!

Benieuwd naar welke opties Daktec te bieden heeft en wilt u met ons samenwerken, neem contact op. Samen bespreken we de mogelijkheden door van het project. Het groene dak, onze hoogste prioriteit!

Groendak

Een groendak, ook wel een sedumdak genoemd, komt steeds vaker voor bij nieuwbouwhuizen. Groene wijken aanleggen en duurzame woningen krijgen plaats in steden. Een groendak kent namelijk vele voordelen, het is onder andere goed voor de biodiversiteit van de stad. Deze neemt af en zo kan het overtollige regenwater geen kant op. Groene daken bieden juist kansen voor klimaatadaptatie, meer biodiversiteit en regenwaterbuffering. Een groendak zie je daarom ook vaker bij nieuwbouwwijken. Zowel op de uitbouw van het huis, als het fietsenhokje in de tuin. Samen voor groen

Informatie groendak

Wilt u informatie ontvangen over groendaken in nieuwbouwwijken bij nieuwbouwprojecten? Neem rustig contact op via het contactformulier en bel rechtstreeks met onze groendakspecialist via 085 – 760 52 42!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een duurzaam dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw bedrijfspand. Daktec Bewust Groen werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij 10 jaar* dakgarantie bij gelegde groendaken. Overweegt u zonnepanelen of eerst een renovatie van het dak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Bouwbedrijven