Uw duurzame zaak?
Onze hoogste prioriteit

Dit is een paasei

Dakinspectie aanvragen

Daktec Bewust Groen voor bedrijven

Met Daktec maakt u een bewuste keuze!

De basisfunctie van elk dak is het waterdicht afdichten van een gebouw. Steeds vaker krijgen daken naast deze hoofdfunctie één of meerdere extra functies. Met een groendak of daktuin voegt u deze extra functies toe aan uw dak.Een groendak is een nieuwe trend. Steeds meer mensen nemen namelijk een groendak. En dat is logisch, want een groendak biedt dan meerdere voordelen. De meest voor de hand liggende redenen voor het plaatsen van een groendak zijn esthetiek (‘het ziet er mooi uit’), milieuvriendelijk en een betere isolatie. Dit laatste betekent dat het in de winter beter warm blijft en in de zomer juist koel omdat de zon niet direct op het dak schijnt.

Daktec is specialist in groendaken. Op onze website ontdekt u er alles over. Meer weten? Neem dan contact op of bel direct naar 085 – 760 52 42

Zakelijk groendak

Uw zit erover na te denken dat u een groendak wilt plaatsen op het bedrijfspand. Dit is een goede investering van het pand. Aan een groendak zitten namelijk meerdere voordelen vast. Onder andere zorgt het groendak voor verkoeling in het pand. Door de trays groendakbedekking op het dak ligt, komt de warmte langzamer door de dakbedekking heen. Hierdoor worden de kosten van de airco flink naar beneden gehaald!

Aanleg en vervanging

Daktec heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zakelijke- en utiliteitsbouw. Uw project, is bij Daktek in kundige handen; van een klein kantoor tot een bedrijfshal van 9000m² .

Als specialist verwerken wij bitumineuze, kunststof en EPDM dakbedekkingen van gerenommeerde leveranciers. U krijgt dan ook altijd 10 jaar kwaliteitsgarantie op al onze dakbedekking.

Overweegt u zonnepanelen, een daglichtoplossing of een sedumdak? Maak dan gebruik van onze expertise en ons netwerk. Daktec ontzorgt u van concept tot oplevering.

Onderhoud en renovatie

Regelmatig onderhoud en tijdige dakrenovatie voorkomt vervelende ongemakken zoals lekkage en schade. Vertrouw op de kwaliteit van uw bedrijfspand; vertrouw op de expertise van Daktec.

Is uw dakbedekking toe aan renovatie? Wij staan u met raad en daad bij. Tijdens een dakrenovatie kan de isolatie van uw dak worden verbeterd, waardoor u lagere stookkosten heeft en een comfortabeler binnenklimaat heeft. Ook passen wij hoogwaardige moderne materialen toe zodat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd. Uiteraard staat bij alles de veiligheid centraal.

Home Zakelijk